Printen
A A A

Astellas Pharma Europe Ltd.

Astellas Pharma Europe Ltd. is de Europese dochteronderneming van Astellas. Astellas Europe heeft ongeveer 4.200 medewerkers in Europa en Zuid-Afrika, verdeeld over Sales en Marketing, Research & Development (R&D) en Productie. Astellas Europe heeft 21 dochterondernemingen op het gebied van Sales en Marketing, drie Productiefaciliteiten en een R&D-centrum.

Astellas Europe is via Astellas Pharma International verantwoordelijk voor de distributie van de producten van het bedrijf in meerdere markten in het Midden-Oosten en Afrika. Het hoofdkantoor van Astellas Europe is gevestigd in Staines, net buiten Londen. Lees meer over de Europese locaties van Astellas.

Astellas Europe concentreert zich op vier behandelgebieden: Transplantatie, Urologie, Oncologie en Anti-infectiva. Deze behandelgebieden staan bij Astellas Europe centraal. De organisatie zet zich doorlopend in om nieuwe mogelijkheden te verkennen en nieuwe producten te ontwikkelen die meer baat zullen bieden aan patiënten die door aandoeningen in deze gebieden worden getroffen. Lees meer over ons werk in deze behandelgebieden.

Een sterke onderneming in Europa

Astellas Pharma Europe Ltd. heeft haar hoofdkantoor in Staines, net buiten Londen. Het heeft twintig dochterondernemingen in Europa en Zuid-Afrika. Via Astellas Pharma International, vergunninghouders en distributeurs is het bedrijf daarnaast verantwoordelijk voor verkoop in het Midden-Oosten en Afrika.

Naast de twintig dochterondernemingen heeft Astellas Europe in Europa drie Productiefaciliteiten en een Research & Development (R&D)-centrum. Het bedrijf heeft ruim 3.200 medewerkers en een omzet van € 1,2 miljard.* Astellas Europe is vast voornemens haar activiteiten in deze belangrijke en groeiende regio uit te breiden. * Gebaseerd op cijfers jaareinde april 2008.

LocationsPortugalSpainFranceRussiaKilorglin, IrelandDublin, IrelandDublin, IrelandIrelandStaines, UKUKUKNetherlandsLeiderdorp, NetherlandsLeiderdorp, NetherlandsMeppel, NetherlandsNetherlandsBelgiumGermanySwitzerlandItalyAustriaCzech RepublicPolandHungaryTurkeyGreeceSouth AfricaDenmarkFinlandSwedenNorwayIcelandSlovak RepublicRomaniaBulgaria

European Headquarters
Chertsey, United Kingdom

Research & Development
Astellas Pharma Global
Development Europe

Technology, Supply Chain
& Manufacturing:

Dublin, Ireland
Kilorglin, Ireland
Meppel, Netherlands

Sales & Marketing Affiliates:
Austria
Belgium
Czech Republic/ Slovak Republic
France
Germany
Greece
Hungary
International
Ireland
Italy

Netherlands
Nordic
Poland
Portugal
Russia
South Africa
South East Europe (SEE)
Spain
Switzerland
Turkey
United Kingdom
Terug naar boven