Printen
A A A

Changing Tomorrow

Voor een patiënt die een behandeling ondergaat, kan de toekomst soms ver weg lijken. Op dit moment zijn in bepaalde therapievelden belangrijke medische behoeften nog steeds onvervuld, waardoor patiënten en artsen ontevreden zijn. Juist deze gebieden maakt Astellas tot prioriteit.

Omdat wij patiënten hoop willen geven op een betere toekomst en een betere gezondheid, richten we ons op specifieke gevallen van onvervulde medische behoeftes. We kiezen voor een innovatieve, zorgvuldige benadering, waarbij we nieuwe methodes ontdekken en ontwikkelen. Onze wil om de medische oplossingen van de toekomst te ontdekken, wordt geëvenaard door onze toewijding aan de patiënten zelf en aan de medische gemeenschap. We hanteren hoge standaarden in onderzoek, klinische evaluatie, rapportage, training en controle.

We kijken verder dan alleen farmaceutische producten door met ons MVO-programma milieu- en ontwikkelingshulpinitiatieven over de hele wereld te steunen. Astellas neemt elke dag het voortouw in het creëren van een betere toekomst voor patiënten, hun naasten en — in bredere zin — voor ons allemaal. Iedereen bij Astellas weet dat de continuering van ons succes besloten ligt in ons vermogen om de toekomst te veranderen:

Changing Tomorrow

Terug naar boven