Printen
A A A

Sales, Marketing en Productie

De Europese Sales en Marketing Groep van Astellas Europe ontwikkelt en levert accurate, relevante en afgewogen medische informatie aan gezondheidszorgprofessionals in heel Europa. Als groep zijn wij verantwoordelijk voor het vertalen van complexe klinische gegevens naar gemakkelijk te begrijpen en op te nemen medische informatie.

Wij streven ernaar om eerst begrip te tonen voordat we oplossingen proberen aan te dragen. De Marketingteams ontwikkelen strategische communicatie-, voorlichtings- en reclameprogramma’s die gericht zijn op het helder en consequent overbrengen van boodschappen, waarbij aandacht wordt besteed aan belangrijke productkenmerken, bezien vanuit het perspectief van zowel patiënten als artsen.

Marktonderzoek toont hoe patiënten en artsen staan tegenover de producten van Astellas Europe. Met dit inzicht ontwikkelen we reclame- en voorlichtingsprogramma’s die op het juiste moment de juiste boodschap geven aan de juiste klant.

Verandering is de enige constante factor

Verandering is een constante factor in de huidige gezondheidszorgmarkt. Om met die veranderende omgeving om te gaan richt Astellas Europe zich op samenwerking met gezondheidszorgprofessionals en op begrip voor de veranderende behoeften, wensen en verwachtingen van patiënten. Dit doen we door middel van het productportfolio van Astellas Europe. De Sales- en Marketingteams van Astellas Europe zetten zich in voor samenwerking met klanten op alle niveaus, om ervoor te zorgen dat we goed op de hoogte zijn van de veranderende behoeften van de klant.

Technologie, Bedrijfsketen en Productie (TBP)

Er zijn drie productielocaties in Europa. Naast het merendeel van de producten van Astellas Europe produceren deze productielocaties ook andere belangrijke werkzame farmaceutische bestanddelen. TBP is verantwoordelijk voor het aanbod van klinische onderzoeksmaterialen binnen Europa en voor het opstellen en beoordelen van de chemie-, productie- en controledocumenten voor aanvragen van Europese onderzoeks-en handelsvergunningen.

Ook de kwaliteitsborging van klinische onderzoeksmaterialen en het commerciële aanbod is de verantwoordelijkheid van TBP, dat toeziet op de kwaliteitssystemen binnen de productielocaties van Astellas, de dochterondernemingen op het gebied van Sales en Marketing van Astellas en de gecontracteerde productieorganisaties op verschillende locaties in Europa.

Terug naar boven